Life Care

lifecare

Life Care® este astazi cea mai mare companie de Vanzari Directe din Romania orientata pe vanzarea de produse Bio, naturale si vegane, cumuland vanzari de peste 100 de milioane de $!

Companie: Life Care Corp
Numar angajati: 95
Anul infiintarii: 2005
Website: www.life-care.com

2005-2008

In 4 iulie 2005 compania Life Care® ia nastere in Timisoara. Life Care® a tinut cont de fiecare aspect si nevoie a clientilor,  imbogatind portofoliul cu game noi de produse, ce apartin celor mai apreciati producatori de BIO din lume si a caror calitate este certificata ECOCERT sau BDIH.initiaza si dezvolta primele branduri, produse cu ingrediente atent selectate, adaptate la nevoile oamenilor care-si doresc sa aiba o viata mai sanatoasa. Astfel au luat nastere primele branduri Life Care®, ale caror produse au cucerit in anii urmatori milioane de clienti: Kräuter (cosmetice terapeutice cu ingrediente controlate biologic); BioHAUS (detergenti ecologici); Life Impulse (suplimente alimentare organice)

Comunitatii i se alatura primii Ambasadori Life Care®, care promoveaza, sustin aceleasi valori, care au un stil de viata sanatos si reprezinta modele pentru milioane de romani: creatorul de moda Catalin Botezatu si vedeta de televiziune Mihaela Radulescu.

2009-2014

Anul 2009 sta sub semnul pasiunii si performantei. Tripla medaliata olimpica Simona Amanar-Tabara si omul de televiziune Virgil Iantu se alatura comunitatii Life Care® si sustin actiunile sale.Romania vorbea BIO de patru ani, astfel ca  a venit acum randul si a altor tari din Europa sa fie cucerite, iar prima a fost Ungaria. In acest an aduc valoare companiei Ambasadori precum Stefan Banica Jr. si Andra si Catalin Maruta.

Desi situatia economica din Romania era instabila si delicata, Life Care reuseste sa se dezvolte in continuare, chiar la nivel international, iar in tari precum Ungaria, Spania sau Italia s-au dezvoltat noi comunitati, care au adus valoare brandului Life Care® si care se bucurau de produse de calitate, de servicii de curierat eficiente si de acces la informatii in limba solicitata, atat online, cat si la linii telefonice speciale.

Life Care® trece intr-o noua era, una a sanatatii, prosperitatii si implinirii,sustinuta de Ambasadori precum Florentina Opris, promotoare a stilului de viata sanatos si Octavian Bellu, declarat de World Records Academy ca fiind  “cel mai de succes antrenor din lume”, cu un palmares de 16 medalii olimpice de aur. In 2013 Life Care® formeaza ECHIPA NR. 1 a stilului de viata sanatos, activ si prosper, impreuna cu Horia Tecau.  In acest an, doi Ambasadori BIO, pentru care performanta este un stil de viata, s-au alaturat comunitatii Life Care: Gabriela Szabo, desemnata cea mai buna atleta si cea mai buna sportiva a lumii, si Horia Tecau, jucator profesionist de tenis de camp.

 

2015-2016

In 2015, Life Care a implinit frumoasa varsta de 10 ani si a ajuns la o cifra de afaceri de aproximativ 100 de milioane de dolari.
In 2015, compania a avut onoarea sa fie reprezentata de 2 ambasadori de renume international, printre cele mai iubite si apreciate personalitati din Romania. Astfel, in perioada 01.02 – 31.08, INNA, cea mai cunoscuta artista pe plan international a fost amabasadorul Life Care dar si a primei game de produse de make up lansate de Life Care, sub brandul Biotissima®.  Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei romane ne-a reprezentat cu drag si bucurie ca ambasador Life Care.

Life Care arev o evolutie a afacerii pe piata externa, precum Ungaria si Italia. Life Care® si este astazi cea mai mare companie de Vanzari Directe din Romania, orientata pe vanzarea de produse Bio, naturale si vegane, cumuland in cei 11 ani , vanzari de peste 100 de milioane de $.

 

 

VIZIUNEA LIFE CARE®:

Noi credem ca toti oamenii merita sa traiasca o viata buna si fericita. Organizatia noastra reprezinta mediul potrivit pentru a crea o comunitate care evolueaza pozitiv, constant in directia binelui comun.

MISIUNEA LIFE CARE®:

Misiunea noastra este de crea, de a dezvolta si inspira continuu un mediu antreprenorial care sa ofere oamenilor o sansa reala pentru a avea o viata mai buna si mai fericita.

VALORILE in care credem:
PASIUNE,LIBERTATE,PRIETENIE.

Iata doar cativa dintre cei care fac posibila indeplinirea PROMISIUNII noastre catre tine:

In fiecare zi, cu energie pozitiva, lucram eficient, pentru a-ti oferi produse si servicii valoroase si o comunitate increzatoare astfel incat sa te ajutam sa traiesti o viata mai buna si mai fericita.

Hai si tu cu noi si fii fericit in fiecare zi!  🙂