Sport Guru

sport_guru

Facem parte dintr-un grup important care furnizeaza servicii online si impreuna cu un mare importator de articole sportive ne-am propus sa dam o mana de ajutor in dezvoltarea comunitatii practicantilor de sporturi si sa devenim un jucator pe care sa va puteti baza pe parcursul cator mai multe dintre experientele voastre sportive.

Companie: Life Guru
Numar angajati: 25
Anul infiintarii: 2010
Website: www.sportguru.ro

Pentru a putea face acest lucru am semnat acorduri cu toti importatorii articolelor sportive pe care le comercializam agreati pentru Romania, astfel incat sa va putem oferi produse 100% orginale, cu preturi competitive nu doar pe teritoriul tarii noastre, ci si la nivel european. Pentru a ne imbunatati mereu si pentru a incerca sa avem cati mai multi clienti fericiti v-am fi recunoscatori daca ne-ati comunica parerile voastre cu privire la produsele si serviciile noastre, indiferent care sunt acestea. Vom incerca sa va surprindem placut mereu cu produse noi, preturi mai bune, promotii, evenimente si foarte multa inovatie.

SportGuru.ro îşi propune să ajute la dezvoltarea comunităţii practicanţilor de sporturi din România şi să devină un jucător de încredere pe care aceştia se pot baza în alegerea echipamentelor potrivite.
Pentru ca acest lucru să fie posibil, SportGuru.ro a semnat acorduri cu toţi importatorii articolelor sportive comercializate, agreati pentru România, astfel încât produsele oferite sunt 100% orginale, cu preţuri competitive nu doar pe teritoriul ţării noastre, ci şi la nivel european.