citr

Suntem parte a CITR Group, primul grup de firme din România specializat în soluții personalizate pentru companiile aflate în impas economic. Reprezentăm România în forul de conducere al INSOL Europe – organismul european al practicienilor în insolvență.

 

Companie: CITR
Numar angajati: 120
Anul infiintarii: 2010
Website: www.citr.ro 

Suntem mai aproape de clienți prin cele 10 filiale din toată țara, oferim soluții personalizate prin cei peste 120 de specialiști din echipele pluridisciplinare formate din: practicieni în insolvență, avocați, economiști, analiști financiari, specialiști în vânzări, marketing și gestiune patrimoniu.

Viziunea: Credem în managementul personalizat pentru impasul în business, prin soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecăruia, cu scopul de a le reda însănătoșite circuitului economic.

Misiunea: Ne-am propus să redăm perspectiva în business-ul românesc prin echilibrarea companiilor care se confruntă cu dificultăți, cu ajutorul mecanismelor inovatoare în industria insolvenței, construite și aplicate de unii dintre cei mai reputați specialiști din piață.

Valorile: Pasiune, Integritate, Parteneriat, Inovație